Select your language

Dakrenovatie

protector restauratie balkkoprestauratie

Uw dak laten renoveren?

Vertoont uw dak tekenen van ouderdom of voldoet het niet meer aan de hedendaagse eisen? Dan is een dakrenovatie aangewezen. Hiervoor neemt u best een stielman onder de arm.


Vergis je niet: Protector restaureert en renoveert voornamelijk (houten) daken die onder andere zijn versleten door houtrot. Wij kunnen jou dus niet verder helpen bij een volledige dakrenovatie of een nieuwe dakconstructie. Onze vakmannen zijn specifiek gespecialiseerd in het aanpakken van vochtproblemen en houtrot.


 

Dakrenovatie en restauratie door Protector

Uw dak laten vernieuwen kan allerlei redenen hebben: uw dakbedekking kan versleten zijn of het dak voldoet niet meer aan de hedendaagse normen van isolatie. Een dak hoeft dus niet altijd volledig vernieuwd te worden. Soms kan het volstaan om bepaalde delen van de dakconstructie of dakbedekking te vervangen.

Al is dat natuurlijk niet altijd het geval. Welke werken nodig zullen zijn, is onder meer afhankelijk van de staat van het dak. Bij Protector komen we graag ter plaatste om de schade op te meten.

Onze gedreven technici analyseren uw probleem, bieden u een duidelijke oplossing en voeren tot slot de nodige werken uit. Monumentale daken behandelen onze vakmannen met eer en respect. Er wordt steeds getracht om de karakteristieke eigenschappen van uw dak te behouden.

 


 

Waarom kiezen voor Protector?

Professionele uitvoering

Dakrenovatie is een vak apart en niet voor iedereen weggelegd. Bespaar u de moeite om zelf uw dak op te knappen. Onze ervaren techniekers staan voor u klaar.

 

Snelle respons

Een lek in het dak of een ander dringend probleem dat opgelost moet worden? Dan moet u razendsnel handelen om schade te vermijden. Dat doet u door Protector in te schakelen.

 

Opvolging van A tot Z

Al 30 jaar bieden wij een totaalpakket dat u van al uw zorgen verlost: zoeken naar de oorzaak van uw probleem, het definitief oplossen en de schade herstellen. Dat is onze succesformule.

 


 

Contact

Uw dak professioneel onder handen laten nemen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een complete ontzorging.

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen