Select your language

Uw gevel laten renoveren?

De gevel is het visitekaartje van uw woning en beschermt het gebouw tegen vocht en koude. Om vochtproblemen en andere ongemakken te vermijden, is het belangrijk om uw gevel van tijd tot tijd een opknapbeurt te geven. Hiervoor neemt u best een stielman onder de arm.

 


 

Gevelrenovatie en restauratie door Protector

Uw gevelstenen weerstaan jaar na jaar de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Extreme hitte of uitzonderlijk regenweer laten op termijn dan ook hun sporen na. Op tijd en stond een opfrisbeurt is dan geen overbodige luxe.

Uw gevel laten opknappen, kan op allerlei manieren: is uw bestaande gevel nog in prima staat, maar ziet hij er vuil en verouderd uit, dan is gevelreiniging een alternatief. Of hebt u eerder nood aan een volledige make-over? Ook dan staat Protector voor u klaar.

Van voegen herstellen tot een volledige gevelrenovatie, bij Protector bent u altijd aan het goede adres. Onze gedreven technici analyseren uw probleem, bieden u een duidelijke oplossing en voeren tot slot de nodige werken uit.

 


 

Waarom kiezen voor Protector?

Professionele uitvoering

Gaat u in zee met Protector? Dan nemen onze specialisten gevelornamenten, kroonlijsten en gevellijsten vakkundig onder handen. Een professionele make-over van uw gevel geeft uw woning een mooie meerwaarde.

Snelle respons

Last van opstijgend vocht in uw gevel of een ander dringend probleem dat opgelost moet worden? Dan moet u razendsnel handelen om schade te vermijden. Dat doet u door Protector in te schakelen.

Opvolging van A tot Z

Al 30 jaar bieden wij een totaalpakket dat u van al uw zorgen verlost: zoeken naar de oorzaak van uw probleem, het definitief oplossen en de schade herstellen. Dat is onze succesformule.

 


 

Contact

Uw gevel professioneel onder handen laten nemen? Neem dan contact met ons op. Wij zorgen voor een complete ontzorging.

 

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen