Select your language

Laat vandaag nog de sierlijsten op uw plafond repareren

protector restauratie rosace sierlijst

Bent u de eigenaar van een klassiek herenhuis? Dan houdt u van de sierornamenten op de plafonds van uw karaktervolle woning. Water- of renovatieschade zorgt er weleens voor dat ze beschadigd geraken. Van scheuren in het pleisterwerk tot volledige plafonds die naar beneden komen.
Wilt u het authentieke interieur van uw gebouw weer tot leven doen komen? Doe dan een beroep op een professionele partner om de sierlijsten op uw plafond te repareren.

Onze analyse van uw probleem

Een sierlijst op uw plafond of een mooie rosace repareren? Dat laat u beter over aan een vakman. Die zorgt voor een authentieke en onzichtbare herstelling.

Onze specialisten komen graag bij u langs om de schade op te meten en de stabiliteit van uw plafonds te controleren. Daarna krijgt u een vrijblijvende offerte.

 


 

Onze behandeling van uw probleem

protector restauratie sierlijsten makingoff 01 protector restauratie sierlijsten makingoff 02

 

Hoe repareren onze experts de sierlijsten of rosaces op uw plafond? Daarvoor volgen ze dit stappenplan:

  • Eerst stabiliseren we uw plafond. Zo vermijden we dat er nog meer stukken pleisterwerk naar beneden vallen. Zijn er nieuwe stukken pleisterdragers nodig? Dan plaatsen we die.
  • We verwijderen alle losse delen en reinigen de te herstellen plafonddelen grondig.
  • Dan maken onze experts een mal op basis van de bestaande stukken sierlijst of rosace. Met die gietvorm repareren ze de beschadigde of ontbrekende delen van uw sierlijst of plafond.
  • We bereiden de nieuwe stukken voor in onze werkplaats of op uw werf. Dan zagen we ze op maat en monteren ze zorgvuldig.
  • Daarna plaatsen we ook de rosace of het ontbrekende gedeelte op de juiste plaats.
  • Ten slotte krijgen uw plafond en muren een nieuwe dunne afwerklaag in pleister. Zo kan uw schilder meteen aan het werk.

Dankzij deze professionele behandeling kregen we een plaats op de lijst van gespecialiseerde ondernemingen voor de restauratie van plafonds, interieur en balkkoppen van de dienst Monumentenzorg.

 


 

Kiest u voor een professionele en haast onzichtbare reparatie van uw sierlijst of rosace? Meer weten over Protector?

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen