Select your language

De kans is groot dat u er vroeg of laat mee te maken krijgt: opstijgend vocht. Wat is het? Hoe ontstaat het? En vooral: hoe maakt u er definitief komaf mee?

Merkt u lichte schade of een vochtvlek onderaan uw muur? En krijgt die muur niet meteen regen te verduren? Dan kampt u waarschijnlijk met een opstijgend vochtprobleem. Wilt u zekerheid? Schakel dan snel een specialist in. Die ontdekt binnen de kortste keren of opstijgend vocht uw boosdoener is.

Waterkering

Is uw woning opgetrokken voor 1960 Dan loopt u meer risico op een opstijgend vochtprobleem. De reden: de waterkering deed pas haar intrede in de woningbouw vanaf de jaren 60 van de vorige eeuw. Die waterkerende laag werpt een dam op tegen opstijgend grondwater en verkleint zo het risico op vochtproblemen.

Vermijd fundamentele schade

Opstijgend grondvocht zadelt u op met tal van problemen: onaangename geuren, verf die van uw muren bladdert en zelfs schimmelvorming – om er maar enkele te noemen. Slaat u die signalen in de wind? Dan dreigt uw woning fundamentele constructieschade op te lopen.

Kies voor een specialist

Maar er is licht aan het einde van de tunnel. Want opstijgend grondvocht valt haast altijd op te lossen. De efficiëntste en goedkoopste oplossing? Laat uw muren injecteren met een vochtwerend middel. Kies daarbij altijd voor een vakman. Die analyseert uw probleem eerst grondig en behandelt het daarna volgens de regels van de kunst.

Waterdichte barrière en zoutwerende behandeling

Geen wirwar van gaten in uw muren, maar een weloverwogen inspuiting volgens een vooraf bepaald injectiepatroon. Zo vormt het injectieproduct een volledig waterdichte barrière tegen opstijgend vocht.

Ook de vaak aanwezige zouten in uw muren vormen een bedreiging. Want ze berokkenen uw metselwerk vaak schade. Ook daarvoor bestaat een oplossing: een zout werend membraan. Dat plaatst uw vakman tijdens de herstellingwerken van uw muur en vermijdt nieuwe schade door zouten.

Eens al die klussen geklaard, behoort uw vochtprobleem definitief tot het verleden.

 


 

Herkent u uw eigen situatie en wilt u een snelle en efficiënte oplossing? 
Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs. 

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen