Select your language

Pakt vochtproblemen, houtworm en zwammen aan. Én herstelt alle schade.

Protector uw huisdokter voor:

  • Grondige analyse van het probleem
  • Opmaak van gratis offerte
  • Sanering en herstelling van de schade
  • Renovatie en restauratie

Gratis offerte!

Met meer dan 30 jaar ervaring in de bestrijding van vocht, huiszwammen en houtworm is Protector dé referentie voor een correcte aanpak van uw probleem. Een vast team van ervaren medewerkers biedt u een definitieve oplossing. Particulier, bedrijf of overheid? Bij Protector bent u altijd aan het goede adres.

Laatste nieuws

Zeg nee tegen opstijgend grondvocht

De kans is groot dat u er vroeg of laat mee te maken krijgt: opstijgend vocht. Wat is het? Hoe ontstaat het? En vooral: hoe maakt u er definitief komaf mee?

Lees meer

Hou het luchtig en geef condensatie geen kans

Haast elk condensatieprobleem doet zich voor in ruimtes die niet of onvoldoende worden verlucht. De oplossing? Een elektrisch ventilatiesysteem: dat is snel geplaatst en voorkomt heel wat onheil.

Lees meer

Schenk uw trap een tweede leven en uzelf gemoedsrust

Is uw woning gezegend met een antieke houten trap? Dan bent u ongetwijfeld trots op dat pronkstuk. Maar wat als het ten prooi dreigt te vallen aan vocht of schimmel? Dan is snel handelen de boodschap. Geef uw trap niet te snel op en kies voor professionele traprestauratie.

Lees meer

Met Protector wint u de strijd

Een houtworm, huiszwam of andere parasiet in uw woning?

Dan is een vochtprobleem bijna altijd de oorzaak: een lek in het dak, een vochtige muur of opstijgend vocht. De boodschap? Razendsnel handelen en nog meer schade vermijden!

Dat doet u door Protector in te schakelen. Al dertig jaar bieden wij een totaalpakket dat u van al uw zorgen verlost: zoeken naar de oorzaak van uw probleem, het definitief oplossen en de schade herstellen. Dat is onze succesformule waarmee u de strijd tegen houtworm, zwammen en vocht altijd wint.

Zo garandeert Protector u de beste service

  • U krijgt een professionele oplossing voor uw probleem. Daarvoor zorgen onze specialisten met vakkennis en het juiste materiaal.
  • U ondervindt zo weinig mogelijk hinder bij uw dagelijkse bezigheden. Omdat wonen op een werf allesbehalve leuk is, schermen we onze werkzaamheden maximaal af en beperken we overlast tot een minimum.
  • U rekent op een opvolging van a tot z. Daarom bijten we ons vast in uw probleem en zijn pas tevreden als we u een totaaloplossing hebben bezorgd.
  • U geniet van een vlekkeloos eindresultaat. Probleem behandeld, schade hersteld en u hoeft zelf niets meer te doen.

Wat onze klanten zeggen

"Ik was naarstig op zoek naar de oplossing voor mijn zwamprobleem. Jullie verlosten me uit mijn lijden. Nogmaals bedankt! De werken zijn intussen helemaal achter de rug, op de aanleg van een betonvloer na. En nog meer goed nieuws: de verzekering vergoedde het leeuwendeel van de herstelkosten. Wij kijken opnieuw met een geruste blik naar de toekomst. Bedankt Protector!"
Steve Devillé

Protector Belgium respecteert de privacy van uw gegevens. Waarom cookies? Ze worden gebruikt om de website en uw browserervaring te verbeteren.  Klik op "Ik heb het begrepen" om cookies te accepteren en direct door te gaan naar de website of klik op “Meer informatie”.

Ik heb het begrepen